Presse og logoer

Pressekontakt

I VELUX FONDEN lægger vi vægt på at have et åbent og konstruktivt samarbejde med pressen. Vi stiller gerne op til interviews og bidrager med fakta og viden om fondens arbejde.

Brug af logo

Det sorte logo bør placeres på en hvid eller lys baggrund og med tilstrækkelig fri plads omkring, så det fremstår både luftigt og læsbart uanset størrelse. 

Hvis baggrundsfarven er meget mørk, eller læsbarheden på anden måde er forringet, kan logoet benyttes i negativ eller med et hvidt baggrundsfelt.

Hvis du er i tvivl om logobrug eller kreditering af fonden, er du velkommen til at kontakte os.

VELUX FONDEN

Sort logo (.png)

Vælg det sorte logo for VELUX FONDEN, hvis det skal placeres på en hvid baggrund.

Hvidt logo (.png)

Vælg det hvide logo for VELUX FONDEN, hvis det skal placeres på en mørk baggrund.

Engelsk version til særlige tilfælde

Sort logo på engelsk (.png)

Vores logo findes også på engelsk og kan benyttes i særlige tilfælde. Så omtales vi som 'VELUX FOUNDATION' med tilhørende logo på engelsk.

Hvidt logo på engelsk (.png)

Vores logo findes også på engelsk og kan benyttes i særlige tilfælde. Så omtales vi som 'VELUX FOUNDATION' med tilhørende logo på engelsk.

Til grafikere

Vektorbaseret (.eps/.ai)

Hvis du er grafiker og skal bruge et vektorbaseret logo til tryksager o.l., kontakt da venligst kommunikationsafdelingen direkte.

Omtale af fonden

Vores navn skrives altid i to ord, og vi foretrækker, at det bliver skrevet med versaler: 'VELUX FONDEN'. 

Hvis du har behov for at kommunikere på engelsk, så omtales vi som 'VELUX FOUNDATION' med tilhørende logo på engelsk.

I pressemeddelelser og ved præsentationer kan følgende standardtekst benyttes:

VELUX FONDEN er en almennyttig fond, der ønsker et demokratisk og bæredygtigt samfund på et oplyst og inkluderende grundlag.

VELUX FONDEN er stiftet i 1981 af civilingeniør Villum Kann Rasmussen - grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

Anerkendelse

Af hensyn til åbenhed om finansieringskilder skal det så vidt muligt synliggøres (i udgivelser, på relevant hjemmeside e.l.), at dit projekt er støttet af fonden, gerne med brug af vores logo efter gældende retningslinjer (se herover). 

Eksempel:

Projektet er støttet af 

[logo]

Kontakt

Se alle